Welkom op de website: 

"Wandelen met Fons"

Naar de fotoalbums van de wandelingen en stapvakanties

De bedoeling van deze website is, alle wandelingen en wandelweek-ends die in het verleden werden, en in de toekomst nog zullen geprogrammeerd worden voor zowel de mailgroep "Wandelen en fietsen" van Seniorennet als voor de persoonlijke wandelvrienden, en dewelke voorheen  ieder op een aparte blog  bij "Bloggen.be" en "seniorennet.be" zijn gepubliceerd, allemaal te groeperen op deze site.

Alle dagwandelingen die we tot hiertoe hebben gedaan zijn opgenomen in de navigatiekolom links. Klik op een van de wandelingen en je krijgt alle gegevens zoals, wandelinfo, beschrijving, parcours, bereikbaarheid enz.  Voor de nieuwe ganse-dag-groepswandelingen zal er telkens een nieuwe navigatieknop worden toegevoegd.

Een klik op de knop die verwijst naar het fotoalbum, brengt u direct naar het desbetreffende album.

Nieuwe wandelingen die in de toekomst nog zullen georganiseerd worden, zullen tijdig worden opgenomen in het agenda.

Met een klik op de overeenstemmende link in de navigatiekolom wordt dan een nieuwe pagina geopend waar je alle nodige info vindt in verband met de wandeling, zoals o.m. datum, wandelbeschrijving, samenkomst, vertrekuur, wandelparcours, bereikbaarheid, deelnemerslijst, enz.

Om mij een berichtje te sturen voor melding van deelname of om een andere reden, klik in de navigatiekolom op het "e-mail logo"  of op "Webmaster"

Meewandelen met onze vriendengroep is volledig gratis. Het kost alleen de moeite om er naartoe te komen.  Er is hierbij ook geen sprake van een club, vereniging of organisatie.  Het is hierbij dan ook zo dat er geen sprake is van enige verzekering. Niettegenstaande dat we alles in het werk stellen om zoveel als mogelijk problemen te voorkomen wandelt iedereen mee op eigen verantwoordelijkheid en ziet af van enig verhaal op de begeleider.

Iedereen kan volledig vrij in groep meewandelen in een open, vriendelijke en sympatieke sfeer, in volle natuur; waarbij we steeds opnieuw minder bekende of zelfs totaal onbekende plekjes proberen te ontdekken.

Alvast bedankt voor de interesse, en tot op een van de nog volgende wandelingen en/of week-ends,

Met hartelijke groeten,

Fons.

Laatste update    5/07/2017